Avís legal

Qui som

Farmàcia Mariano Menéndez de Alvaré
C/ Port Banyuls, 1
17487 Empuriabrava (Girona)
Telèfon de contacte: 972 45 20 95
Correu electrònic: marianomenendez@cofgi.org

Ús correcte del web

L’Usuari es compromet a utilitzar aquesta web (www.farmaciamenendez.com) i els seus continguts de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic i a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ell amb fins o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que pugui danyar o impedir una normal utilització del web per part d’altres Usuaris.

Propietat Intelectual i Industrial

Les fotografies, imatges i textos del web són propietat exclusiva de Farmàcia Vilà. L’usuari coneix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i d’altres elements o funcionalitats del web són propietat de la Farmàcia Vilà o empreses col.laboradores.

En cap cas l’accés a la pàgina implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial de tals drets, ni concedeix dret d’utilització, reproducció o comunicació pública dels continguts sense autorització de la Farmàcia Vilà.

Responsabilitats

La Farmàcia Vilà no es responsabilitza del correcte funcionament del enllaços externs a d’altres webs existents a www.farmaciamenendez.com/ca, de la licitud i veracitat del contingut publicat així com dels perjudicis que puguin ocasionar a l’Usuari.